Reserveer uw tafel

Ticketmenu

Wilt u het voordelige Ticketmenu reserveren (film mét eten)? Wegens organisatorische redenen kan er niet worden afgeweken van de voor het Ticketmenu aangegeven menukeuze. In het weekend adviseren wij om voor een 3-gangen menu ongeveer 2 uur voor aanvang van de film aanwezig te zijn. Voor 2 gangen ongeveer 1,5 uur en voor 1 gang ca. 1 uur, anders kunnen wij helaas niet garanderen dat tijdig de film gehaald wordt. Reserveer uw tafel zodat u weet dat er plaats is.


Groepsuitje Bij Grand Café Xity: gegarandeerd gezellig en culinair!

Wilt u met een (grote) groep komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Of wilt u gebruikmaken van het filmarrangement inclusief Ticketmenu? Wij verzoeken u om via onze website te reserveren omdat wij niet altijd in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen. Wij kunnen dan contact met u opnemen en alles in de puntjes met u bespreken. Op deze manier bent u niet alleen zeker van een plaats in ons restaurant, maar kunnen wij ook eventuele wensen met u doornemen.

Zo ziet u: groepen kunnen perfect bij ons terecht. Combineer uw bezoek met een of meer leuke uitjes in Roermond en omgeving. Klik hier voor meer informatie.

groepsuitje-bij-grand-cafe-xity2.jpg


Contact

Grand Cafe Xity

Kazerneplein 2
6041 TH Roermond
+31 (0)475 769 188
[email protected]

Maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 21.30 uur.
Vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur.